پرش به محتوا
  • افزودن آگهی
  • ورود
Menu
  • افزودن آگهی
  • ورود
Search
Close

فرصت ثبت آگهی های رایگان برای هزاران تن از خوانندگان ما در سراسر آمریکا را از دست ندهید

بایننس: معروفترین صرافی ارز دیجیتال در جهان

  • نیلوفر ملکی نژاد
  • ژوئن 7, 2021
  • 6:37 ب.ظ

آنچه در این مقاله می خوانید

صرافی ارز دیجیتال بایننس، بزرگترین صرافی رمزارز جهان

تا همین چند سال پیش رمزارزها دارایی مجازی محسوب می‌شدند که ارزش چندانی ندارند و سرمایه گذاری روی آنها به سرگرمی تبدیل شده بود. امروز اما با گسترده‌تر شدن جهان مجازی که با آن سر کار داریم و پذیرش این حقیقت که در نهایت باید از ارزهای کاغذی دست بکشیم باعث شده تا رمزارزها ارزش بیشتری پیدا کنند. این افزایش ارزش، تولد رمزارزهای بیشتر و به طبع آن صرافی‌های ارز دیجیتال را به همراه داشته است.

روزانه صرافی‌های کریپتوی جدیدی تاسیس می‌شوند که نام خیلی از آنها را هرگز نخواهیم شنید! امروز اما، می‌خواهیم به سراغ یکی از معروفترین و بزرگترین صرافی‌های جهان یعنی صرافی بایننس برویم. این صرافی با بیشترین میزان معاملات در روز و تعداد کاربران زیادش به عنوان بزرگترین صرافی ارز دیجیتال جهان شناخته می‌شود. با ما همراه باشید تا به بررسی این صرافی محبوب بپردازیم.

با بایننس آشنا شوید!

با بایننس آشنا شوید!

همانطور که اشاره کردیم بایننس یکی از معروف‌ترین و ایمن‌ترین صرافی‌های جهان است. کاربران بایننس می‌توانند با کمترین میزان کارمرد معاملات خود را در این پلتفرم جهانی انجام دهند. پلتفرم بایننس در سال 2017 میلادی و در کشور چین تاسیس شد و به سرعت به بزرگترین صرافی کریپتو در جهان تبدیل شد.

چانگ پنگ ژایو بنیان گذار بایننس پیش از این،  شرکت فیوژن سیستم را تاسیس کرده بود که در زمینه عرضه راه حل در بستر فناوری اطلاعات و حوزه های مالی فعال بوده است. یی هه دیگر بنیان گذار بایننس نیز، پس از شش ماه، از راه اندازی این صرافی ارز دیجیتال به یکی از ثروتمندترین­‌ افراد فعال در این حوزه تبدیل شد. البته در سال 2018، در پاسخ به قوانین سختگیرانه چین در مورد تجارت رمزارزها، دفتر مرکزی این شرکت به مالت در اتحادیه اروپا منتقل شد.

بایننس بیشتر انرژی و منابع خود را صرف بهبود تجارت آلتکوین‌ها می‌کند و از همین جهت بین معامله‌گران سرمایه گذاران رمزارزها محبوب است. این پلتفرم با پشتیبانی از 500 رمزارز و توکن دیجیتال که شامل مواردی چون بیت کوین، اتر، لایت کوین، دوج کوین و بایننس کوین می‌شود به کاربران اجازه می‌دهد داد و ستدهای کریپتو به کریپتو را با بالاترین سرعت تجربه کنند.

صرافی بایننس که عمدتاً برای مبادله کریپتو به کریپتوی خود شناخته می شود، با کارمزد تراکنش بسیار پایینش در میان ارزان‌ترین پلتفرم‌های تبادل رمزارز نیز قرار می‌گیرد. این صرافی نقدینگی بسیار بالایی دارد و به کاربرانی که با توکن‌های BNB که مخصوص خود این صرافی است معامله می‌کنند، تخفیف‌ها و خدمات مختلفی ارائه می‌کند.

ویژگی‌های منحصر بفرد بایننس

  • نام صرافی بایننس از دو کلمه بیت کوین و فایننس تشکیل شده است!
  • بایننس ادعا می‌کند که از معماری خوشه‌ای و چند لایه‌ای برای تامین امنیت خود استفاده می‌کند.
  • بایننس می‌تواند در هر ثانیه 1.4 میلیون معامله را پردازش کند!
  • بایننس از 500 توکن و رمزارز پشتیبانی می‌کند!

بایننس کوین (BNB)

بایننس کوین در ابتدا بر روی بلاک چین اتریوم با استاندارد ERC 20 توسعه یافت اما زمانی که به توکن اصلی زنجیره بایننس تبدیل شد، به روی زنجیره هوشمند این صرافی منتقل شد. بایننس ارز دیجیتال خود را به شکل عرضه اولیه در سال 2017 وارد چرخه مالی کرد. BNB چیزی حدود 200 میلیون توکن دارد. از این 200 میلیون 10 درصد به سرمایه گذاران و 40 درصد به تیم توسعه دهنده اهدا شد. نهایتا 100 میلیون از توکن‌های بایننس کوین باقی ماند تا در اختیار شرکت کنندگان عرضه اولیه قرار بگیرد.

تقریباً نیمی از سرمایه جذب شده در فرآیند عرضه اولیه برای برندسازی و بازاریابی صرافی بایننس در نظر گرفته شد و چیزی حدود یک سوم آن هزینه بهبود اکوسیستم و امنیت بایننس شد. برای اینکه ارزش باینس کوین مسیری صعودی طی کند، استراتژی سوزاندن توکن‌ها در پیش گرفته شد. به این شکل که هر سه ماه یک بار بایننس از یک پنجم سود خود استفاده می‌کند و بایننس کوین می‌خرد؛ بایننس کوین‌هایی که به طور کامل از زنجیره معاملات خارج شده و به عبارتی سوزانده می‌شوند! اگرچه 100 میلیون توکن بایننس در ابتدا در ICO ارائه شد، کل عرضه فعلی کمتر است. هر سه ماهه، بایننس یک پنجم سود خود را برای بازخرید و نابودی دائمی یا «سوزاندن» سکه های بایننس که در خزانه خود نگهداری می کند، استفاده می کند.

همانطور که گفتیم بایننس کوین به عنوان توکنی برای پرداخت تخفیف‌دار کارمزد معاملات ایجاد شد. اما خیلی سریع پا را فراتر از این گذاشت و به توکنی تبدیل شد که در پلتفرم‌های زیادی قابل استفاده بود. توکنی که زمانی تنها برای پرداخت هزینه‌های تراکنش در Binance.com، Binance DEX و Binance Chain مناسب بود به رمزارزی برای رزرو هتل، خرید بلیط هواپیما، دریافت خدمات آنلاین و حتی سرمایه گذاری تبدیل شد.

معامله، سرمایه گذاری و خدمات دیگر در صرافی بایننس

معامله، سرمایه گذاری و خدمات دیگر در صرافی بایننس​

مانند سایر صرافی‌های کریپتو، بایننس خدماتی چون معامله، جا‌به‌جایی ارز دیجیتال و سرمایه گذاری را در اختیار کاربران خود می‌گذارد. علاوه بر این موارد، فعالان حوزه ارز دیجیتال نیز می‌توانند با استفاده از بایننس توکن‌های خود را از طریق عرضه اولیه به دیگر کاربران صرافی بایننس معرفی کنند. همین ویژگی‌ها باعث شده تا این صرافی به یکی از محبوب‌ترین صرافی‌های رمزارزها در جهان تبدیل شود.

در صرافی بایننس می‌تواند برای سفارش‌های خود قیمت مشخصی تعیین کنید تا تنها در صورت رسیدن ارزش رمزارز به آن قیمت مشخص معامله شما انجام شود. همچنین می‌توانید محدود‌ه‌هایی را مشخص کنید تا در صورت بالا رفتن یا پایین رفتن ارزش رمزارزها از آن محدوده، کریپتوهای شما فروخته شوند. یکی از مزایای بایننس این است که برای نگه داری رمزارزهایتان از شما کارمزدی دریافت نمی‌کند و کارمزد انتقال و معامله در آن بسیار پایین است.

در این صرافی کاربران می‌توانند با استفاده از از ارزهای فیات، ارزهای دیجیتال مورد نظر خود را بخرند. منظور از ارزهای فیات ارزهای رسمی کشورها است. برای مثال دلار، یورو، ین و غیره ارزهای فیات هستند. صرافی بایننس از 46 ارز فیات پشتیبانی می‌کند که آن را به پلتفرم مناسبی برای معاملات بین المللی تبدیل کرده است.

کاربران بزرگترین صرافی جهان می‌توانند با روش‌های مختلفی خریدها یا معاملات خود را انجام دهند. از میان این روش‌ها روش همتا به همتا و خرید از کارت اعتباری طرفداران زیادی دارد. با این حال به شدت توصیه می‌کنیم که از کارت‌های نقدی و از موجودی که در کوتاه مدت به آن نیاز نخواهید داشت برای خرید رمزارزها استفاده کنید.

برای رفتن Binance کلیک کنید

تفاوت صرافی بایننس و بایننس آمریکا

تفاوت صرافی بایننس و بایننس آمریکا​

.بایننس آمریکا سال 2019 در پاسخ به مقرراتی که فعالیت بایننس را داخل ایالات متحده مختل می‌کرد، تأسیس شد. قانون‌گذاران ایالات متحده بر این باور بودند که برخی از رمزارزهایی که در صرافی بایننس معامله می‌شوند عملا اوراق بهادار (اوراق بهادار دسته‌ای از اموال است که شامل سهام، اوراق قرضه‌اند) محسوب می‌شوند. تجارت اوراق بهادار در ایالات متحده نیازمند مجوزهای گسترده‌ای است که بایننس جهانی را فلج می‌کرد.

ایالات متحده سرمایه گذاران بسیار بزرگی را در خود جای داده است؛ چیزی که بازار رمزارز این کشور را به بازاری ارزشمند برای صرافی بایننس تبدیل می‌کرد و همین دلیل بود که باعث شد این شرکت راضی شود با یک هزینه جدا، نسخه دیگری از صرافی را که با قوانین آمریکا سازگاری دارد برای کاربران آمریکایی خود ایجاد کند. بایننس هنوز هم مالکیت معنوی بایننس آمریکا را دارد؛ با این حال، این نسخه آمریکایی به صورت مستقل اداره می‌شود و نسبت به نسخه جهانی از رمزارزهای کمتری پشتیبانی می‌کند.

بایننس به دلیل کارمزدهای پایین معامله در میان معامله گران محبوبیت زیادی به دست آورده است. صرافی ها برای اقداماتی مانند مبادله ارز و معاملات حاشیه کارمزد معاملاتی را دریافت می کنند. کارمزدهای بایننس در سطوحی تنظیم شده است که هرچه حجم بیشتری کار کنید، کمتر به ازای هر معامله پرداخت می کنید. علاوه بر این، Binance برای دعوت کاربران جدید به این پلتفرم برای شما کاهش هزینه در نظر خواهد گرفت.

از آنجایی که کارمزدهای معاملاتی مستقیماً به محصولات معامله شده مربوط نمی شود، مقررات ایالات متحده در مورد هزینه های Binance.US اعمال نمی شود. در نتیجه، بایننس آمریکا همان هزینه‌ها و تخفیف‌هایی را که شرکت مادرش ارائه می‌دهد، ارائه می‌کند. بهتر است بدانید که نسخه آمریکایی بایننس حتی بدون در نظر گرفتن هزینه کم کارمزد، یکی از پیشتازان بازار رمزارزها در ایالات متحده است.

تفاوت ارزهای پشتیبانی شده در بایننس و بایننس آمریکا

تفاوت ارزهای پشتیبانی شده در بایننس و بایننس آمریکا​

صرافی بین‌المللی بایننس از مجموعه بزرگی از ارزهای دیجیتال پشتیبانی می‌کند. این مجموعه شامل 20 کریپتوی برتر مانند بیت کوین، اتر و … می‌شود. علاوه بر این، بایننس از چند صد آلتکوین پشتیبانی می‌کند که در کمتر صرافی‌هایی قابل معامله هستند. در مجموع، بایننس مبادله بیش از 500 ارز دیجیتال را برای کاربران خود در سرتاسر جهان فراهم کرده است.

بایننس آمریکا اما، از مجموعه بسیار کوچکتری از رمزارزها پشتیبانی می‌کند. مقررات ایالات متحده تعداد ارزهای دیجیتالی بایننس آمریکا را محدود کرده که در نتیجه آن، بایننس آمریکا تنها از حدود 53 ارز دیجیتال پشتیبانی می‌کند که با دیگر صرافی‌های فعال در ایالات متحده برابری می‌کند.

مزایای صرافی بایننس

در ادامه این مقاله شما را با مزایا و ویژگی‌­های بایننس بیشتر آشنا خواهیم ساخت تا انواع خدمات آن را بهتر بشناسید.

در نظر گرفتن جوایز برای کاربران

 این صرافی برای کاربران خود جوایزی نظیر اتوموبیل­های گران قیمت و یا ارز­های دیجیتال رایگان را هم در نظر گرفته است، و در ازای استفاده افراد از پلتفرم بایننس آن­ها می توانند از این آیتم ها نیز برخوردار شوند.

کارمزدهای کم

کارمزد کم برای معاملات از مزیت­های مهم بایننس است و به اسم کریپتو تو کریپتو شناخته می شود. برای نمونه اگر شما 1 واحد از اتریوم را معامله کنید فقط 0.001 درصد کارمزد از شما کم خواهد شد.

حجم بالای معاملات

 یکی از دلایل محبوبیت بایننس داشتن فضای بالا برای معاملات در بازار ارزهای دیجیتال است  و همین ویژگی علتی است برای زیاد بودن معاملات در بایننس. در هر ثانیه 1.4 میلیون تراکنش در این بستر انجام میشود.

پشتیبانی آلتکوین­های گسترده

 شما می توانید در صرافی بایننس ارز­های دیجیتال را با تنوع بسیار زیاد داشته باشید و به بیش از 100 ارز دیجیتال در این پلتفرم دسترسی پیدا کنید. اتریوم، تتر و بیت کوین از این دست هستند.

اپلیکیشن موبایل کاربرپسند

 خوشبختانه اپلیکیشن بایننس برای اندروید و آی او اس در دسترس کاربران قرار دارد و امکان خرید و فروش برای آن­ها به راحتی و در هر زمانی فراهم شده است.

امنیت بالا

 امنیت در بایننس بسیار مهم است و اهمیت آن را می توان در دو مرحله­­‌ای بودن فرایند احراز هویت، برای باز کردن حساب مشاهده کرد. با وجود این دو مرحله امنیت در سطح بسیار بالایی تضمین می شود همچنین بایننس از سیستم امنیتی CCSS برای محافظت از حساب کاربری افراد استفاده می کند.

معایب صرافی بایننس

عدم پشتیبانی قوی 

بنا به گفته برخی کاربران این پلتفرم،  صرافی آنلاین بایننس در پاسخگویی دارای عملکرد ضعیفی است، البته تعداد بالای مشتریان هم، عاملی است که موجب این امر شده اما به هر صورت از این صرافی مطرح انتظار می رود تا سرعت پاسخگویی به افراد را بالا برده و کیفیت آن را رشد دهد.

نداشتن همکاری با کشورهای در تحریم

یکی از معایب بایننس در حاضر عدم همکاری با کشورهای تحریم شده، می باشد که متاسفانه شامل ایران هم می شود. به ناچار ایرانیان باید برای استفاده از صرافی بایننس، از وی پی ان استفاده کنند تا به آن دسترسی داشته باشند.

 آی پی این فیلتر شکن ها نیز باید ثابت باشد و یا، از وی پی اس برای معامله در بایننس استفاده شود تا خطر بلوکه شدن سرمایه افراد کاهش یابد.

چه کاربرانی می توانند از صرافی بایننس استفاده کنند؟

چه کاربرانی می توانند از صرافی بایننس استفاده کنند؟​

از دلایل دیگر پر طرفدار بودن صرافی بایننس وجود دو بخش ابتدایی و پایه و همینطور بخش پیشرفته و حرفه ای است، که استفاده از این پلتفرم را، برای کاربران تازه وارد و همینطور معامله‌گران حرفه‌­ای امکان پذیر ساخته است. بنابراین شما می توانید با هر سطحی از مهارت ارزهای دیجیتال را در صرافی بایننس خرید و فروش کنید.

خوشبختانه بایننس توانسته است اخیرا با شرکت­هایی مانند سیمپلکس همکاری کرده و خرید را از طریق کارت­های بانکی و حتی با استفاده از ارز­های فیات امکان پذیر کند. این صرافی به صورت کاملا نامحدود و جهانی در حال عرضه خدمات به کاربران خود می باشد.

در دنیای سرمایه گذار­ی‌­های جدید کاربر­ان باید هوشمندانه و آگاه اقدام به ذخیر­ه سرمایه و معامله کنند. در مورد ارزهای دیجیتال هم، خرید و فروش در بستر یک صرافی ایمن و جهانی ضرورت دارد. بایننس می تواند، گزینه‌­ای مناسب و با کیفیت، برای علاقه مندان به حوزه ارزهای دیجیتال باشد تا بتوانند معاملات خود را به صورت حرفه­‌ای انجام دهند.

اگر در این صرافی حساب دارید و با آن کار می‌کنید نظرات خود را با ما و دیگر خوانندگان روزبرد در میان بگذارید.

 

کلام آخر

دوست داشته باشیم یا نه بایننس بزرگترین پلتفرم معامله ارزهای دیجیتال در جهان است. این اثر گذاری به حدی شدید است که تصمیمات بایننس برای پشتیبانی کردن یا نکردن از یک رمزارز، روی ارزش آن تاثیر می‌گذارد! این صرافی ارزهای دیجیتال، فضایی امن و متنوع در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد و اجازه می‌دهد دنیای عجیب و غریب رمزارزها را به بهترین شکل ممکن تجربه کنند.

بایننس با حضور خود روی گوشی‌ها و کامپیوتر‌ها به کاربران خود اجازه می‌دهد هر جا و در هر زمان به معامله بپردازند. یکی از مسائلی که می‌تواند جزو نقاط ضعف بایننس محسوب شود، این حقیقت است که این صرافی ارزهای دیجیتال در آمریکا محدودتر است و از بسیاری از رمزارزهایی که در بایننس جهانی پشتیبانی می‌شوند پشتیبانی نمی‌کند.

بعدی رابین‌ هود یک پلتفرم معاملاتی کارآمد و ارزان قبلی از آشنایی تا سرمایه‌گذاری در بورس آمریکا

پربازدید ترین ها

زندگی در نیویورک؛ شهری به وسعت جهان
لس‌آنجلس شهر ایرانیان آمریکا و وضعیت زندگی در این شهر
Notarization، راهنمای کامل ترجمه و ثبت رسمی اسناد در آمریکا (همراه با معرفی 5 وب‌سایت معتبر برای ثبت قانونی اسناد)
زندگی در لاس وگاس، شهر پیک و آس! (از وضعیت محله‌های مختلف وگاس تا بازار کار و هزینه‌های زندگی در آن)
آنچه که باید از قوانین کار در آمریکا بدانید (حداقل دستمزد، قوانین مربوط به مرخصی و بازنشستگی)
صفر تا صد خرید و اجاره خانه در آمریکا

نوشته های تازه

زندگی در نیویورک؛ شهری به وسعت جهان
زندگی در سیاتل
سیاتل و دردسرهای زندگی در این شهر
Notarization یا ثبت اسناد در آمریکا
Notarization، راهنمای کامل ترجمه و ثبت رسمی اسناد در آمریکا (همراه با معرفی 5 وب‌سایت معتبر برای ثبت قانونی اسناد)
کالیفرنیا
هر آنچه باید در رابطه با زندگی در کالیفرنیا بدانید
شرایط زندگی در لس‌آنجلس
لس‌آنجلس شهر ایرانیان آمریکا و وضعیت زندگی در این شهر
ُسیر تا پیاز پرداخت مالیات در آمریکا
سیر تا پیاز پرداخت مالیات در آمریکا
traffic ticket in usa
مهمترین قوانین، تخلفات و جرایم رانندگی در آمریکا و نحوه مواجهه با آن‌ها
مهمترین قوانین کار در آمریکا
آنچه که باید از قوانین کار در آمریکا بدانید (حداقل دستمزد، قوانین مربوط به مرخصی و بازنشستگی)
اولین قدم‌ها بعد از مهاجرت به آمریکا
اولین کارهایی که پس از مهاجرت به آمریکا باید انجام دهید!
زندگی در لاس وگاس، شهر پیک و آس!
زندگی در لاس وگاس، شهر پیک و آس! (از وضعیت محله‌های مختلف وگاس تا بازار کار و هزینه‌های زندگی در آن)

هر آنچه نیاز دارید...

  • حساب کاربری

بیشتر بخوانید :)

  • مالی و سرمایه گذاری
    • خدمات بانکی
    • بورس
    • ارزهای دیجیتال
  • کسب و کار
  • شهرها و ایالت‌ها
  • دسته بندی نشده
  • دانستنی‌های زندگی در آمریکا
  • تحصیل در آمریکا
Search

یک روز از روزبرد را از دست ندهید!

Facebook Twitter Instagram

تمامی حقوق وب سایت برای روزبرد محفوظ می باشد

WhatsApp us