کارت اعتباری انتقال بدهی شاید به گوشتان بسیار ناآشنا باشد. حقیقت آنکه این عبارت معادل فارسیای است که ما برای balance transfer credit card در نظر گرفتیم. خلاصه آنکه هرجا در این مقاله و یا در سایر مقالات مربوط به کارت اعتباری در روزبرد با این عبارت مواجه شدید، بدانید منظور همان کردیت کارتهای بالانس ترنسفر است.
اما منظور از بالانس ترنسفر چیست؟ و این دسته از کارتهای اعتباری به چه کار میآیند؟
در مقاله مربوط به کارت اعتباری به اختصار از این نوع کارتها گفته بودیم. اما در این مقاله با این دسته از کارتهای اعتباری به طور کامل آشنا میشویم تا بتوانیم با کمترین هزینه بدهیهای خود را به کارتی با APR کمتر منتقل کنیم.
در ادامه با توضیح کارت های بالانس ترنسفر و معرفی 5 تا از بهترین آنها همراه شما هستیم.
کارت اعتباری انتقال بدهی چیست؟
کارتهای انتقال بدهی یا Balance transfer نوعی از کارتهای اعتباری هستند که میتوانید بدهیهای خود از دیگر کارتها را به آنها منتقل کنید.
در واقع با انتقال بدهی به از یک کارت اعتباری به کارت اعتباری دیگر، بدهیها شما در کارت اولیه به صورت تمام و کمال تسویه میشوند و صورتحساب جدیدی برای کارت دوم شما صادر میشود. بهترین کارت انتقال بدهی یا Balance transfer، کارتی است که APR آن در دوره آغازین برابر صفر باشد؛ این ویژگی به شما کمک میکند تا چندین ماه پس از انتقال بدهی از پرداخت سود معاف شوید.
البته باید این نکته را در نظر داشته باشید که کارتهای انتقال بدهی به هنگام امضای قرارداد مشخص میکنند چه نوع بدهیهای اعتباری را میتوانید به آنها انتقال دهید. علاوه بر این، کارتهای انتقال بدهی مبلغی را به عنوان هزینه انتقال بدهی از شما دریافت میکنند که معمولا به صورت درصدی مشخص میشود. حال که به طور کامل با مفهوم کارتهای انتقال اعتباری آشنا شدهایم، وقت آن رسیده تا به سراغ بهترین کارتهای انتقال اعتباری برویم.
BankAmericard credit card
BankAmericard credit card یکی از کارتهای اعتباری است که میتواند برای انتقال بدهی مناسب باشد. این کارت انتقال بدهی به کار افرادی میآید که میخواهند از شر بدهیهایی که بابتشان سود پرداخت میکنند، رها شوند. خوشبختانه BankAmericard credit card آبونمان سالیانه ندارد و دارای دوره آغازین 18 ماهه با APR صفر درصد است.
با اینکه دوره آغازین 18 ماهه این کارت میتواند هر فرد بدهکاری را وسوسه کند، BankAmericard credit card نیز معایبی دارد که باید قبل از اقدام برای دریافت این کارت اعتباری با آنها آشنا شد. یکی از بزرگترین معایب این کارت، هزینه انتقال بدهی سه درصدی آن است که احتمالا خیلی از افرادی که قصد دریافت این کارت را دارند مصرف کند.
مزایا
- دوره آغازین 18 ماهه با APR صفر درصد
- عدم دریافت آبونمان سالیانه
- سیستم بررسی امتیاز اعتباری رایگان
معایب
- عدم وجود جایزه
- هزینه سه درصدی انتقال بدهی
Citi® Diamond Preferred Card
کارت اعتباری Citi Diamond Preferred یکی دیگر از کارتهای انتقال بدهی است که میتواند برای خیلی افراد با بدهیهای مختلف روی کارتهای اعتباری مختلف مناسب باشد. این کارت اعتباری نیز دقیقا مانند کارت اعتباری قبلی به همراه دوره آغازین 18 ماهه با APR صفر درصد به متقاضیان ارائه میشود. چیزی که Citi Diamond Preferred را نسبت به کارت قبلی متفاوت میکند APR صفر درصد آن برای پرداخت صورتحساب خریدهایی است که تا 18ماه بعد از دریافت کارت صورت میگیرند.
متاسفانه کارت انتقال بدهی Citi Diamond Preferred نیز سه درصد از مبلغ کل بدهی را برای انتقال آن به کارت جدید دریافت میکند و برای درخواست آن باید امتیاز اعتباری یا همان کردیت اسکور بالایی داشت. گفتن این نکته مثبت نیز خالی از لطف نخواهد بود؛ این کارت اعتباری جذاب بابت دیرکرد پرداخت شما را جریمه نمیکند.
مزایا
- دوره آغازین 18 ماهه با APR صفر درصد
- عدم دریافت آبونمان سالیانه
- سیستم بررسی امتیاز اعتباری رایگان
معایب
- عدم وجود جایزه
- هزینه سه درصدی انتقال بدهی
- هزینه اضافی برای انجام معاملات خارجی
Discover it Balance Transfer
دقیقا مانند دو کارت دیگری که تا به اینجا با آنها آشنا شدیم، Discover it Balance Transfer نیز دارای دوره آغازین 18 ماهه با نرخ APR صفر درصد است. دقیقا همان ویژگی که هر کارت انتقال بدهی یا همان Balance Transfer باید داشته باشد. به علاوه، نرخ APR این کارت برای تمام خریدهای اعتباری انجام شده در شش ماه اول پس از دریافت کارت نیز صفر خواهد بود.
با اینکه اکثر کارتهای انتقالی بدهی جایزه یا طرح تشویقی برای دارندگان این کارتها در نظر نمیگیرند، Discover it Balance Transfer برگشت نقدی دارد! چیزی که میتواند آن را نسبت به رقبا یک قدم جلو بیاندازد. البته 5 درصد برگشت نقدی بر روی دسته خریدهایی اعمال میشود که شما به صورت فصلی روی کارت خود فعال میکنید. دیگر خریدها نیز یک درصد برگشت نقدی دارند که میتواند دوست داران جایزه را به اقدام برای دریافت این کارت ترغیب کند.
مزایا
- دوره آغازین 18 ماهه با APR صفر درصد
- عدم دریافت آبونمان سالیانه
- سیستم بررسی امتیاز اعتباری رایگان
- برگشت نقدی بر روی دستههای انتخابی
معایب
- عدم وجود دستههای انتخابی ثابت
U.S. Bank Visa Platinum
کارت اعتباری U.S. Bank Visa Platinum شاید یکی از طولانیترین دورههای آغازین بدون سود را در بین کارتهای انتقال بدهی داشته باشد. این کارت اعتباری در طول مدت 20 چرخه پرداخت هیچ سودی از شما دریافت نمیکند. این 20 ماه با نرخ APR صفر درصد میتواند به شما کمک کند تا بدهیهای خود را با خیال راحت و بدون نگرانی در رابطه با سود آنها پرداخت کنید. در این 20 ماه علاوه بر عدم پرداخت سود برای بدهیهای منتقل شده، لازم نیست بابت خریدهای خود که تا 20 ماه پس از دریافت کارت انجام میشوند سود بپردازید.
یکی دیگر از ویژگیهای جاب کارت اعتباری U.S. Bank Visa Platinum این است که با پرداخت قبضهای موبایل خود با این کارت اعتباری میتوانید گوشی خود را تا سقف 600 دلار در برابر آسیب یا دزدی بیمه کنید. البته این کارت اعتباری نیز مانند دیگر کارتهای اعتباری داخل لیست بی عیب نیست! یکی از این عیبها که احتمالا خیلیها را ناامید کند، عدم وجود جایزه است.
مزایا
- دوره آغازین 20 ماهه با APR صفر درصد
- عدم دریافت آبونمان سالیانه
- بیمه گوشی موبایل رایگان
معایب
- عدم وجود جایزه
- هزینه اضافی بابت معاملات خارج از آمریکا
Citi Simplicity Card
کارت اعتباری Citi Simplicity Card آخرین کارت از لیست بهترین کارتهای انتقال بدهی روزبرد است. این کارت اعتباری معتبر مانند سه کارت دیگر این لیست، از دوره آغازین 18 ماهه با APR صفر درصد برخوردار است. البته در این دوره 18 ماهه تنها بدهیهای منتقل شده شما نیست که از پرداخت سود معاف هستند بلکه تمام خریدهایی که در این دوره 18 ماهه نیز انجام میشوند نیازی به پرداخت سود ندارند.
از دیگر مزایای کارت انتقال بدهی Citi Simplicity Card میتوان به عدم وجود جریم دیرکرد بر روی این کارت اشاره کرد که باعث میشود بتوانید با دست بازتری برای پرداخت بدهیهای خود برنامه ریزی کنید. علاوه بر اینها، این کارت اعتباری آبونمان سالیانه نیز ندازد. البته این کارت نیز معایب خود را دارد که از مهمترین آنها میتوان به هزینه سه درصدی انتقال بدهی اشاره کرد.
مزایا
- دوره آغازین 18 ماهه با APR صفر درصد
- عدم دریافت آبونمان سالیانه
- عدم وجود جریمه دیرکرد
معایب
- عدم وجود جایزه
- هزینه اضافی بابت معاملات خارج از آمریکا
کلام آخر
در این مقاله به بررسی کارتهای انتقال بدهی یا همان Balance transfer پرداختیم و با نحوه کار و سیستم آنها بیشتر آشنا شدیم. در ادامه نیز با بررسی 5 تا از بهترین کارتهای انتقال بدهی در خدمت شما بودیم. نکتهای که وجود دارد این است که کارتهای این لیست لزوما بهترین انتخاب شما نیستند پس اگر نظری دارید یا از کارت انتقال بدهی جذابتری استفاده میکنید، تجربیات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.