پرش به محتوا
  • افزودن آگهی
  • ورود
Menu
  • افزودن آگهی
  • ورود
Search
Close

فرصت ثبت آگهی های رایگان برای هزاران تن از خوانندگان ما در سراسر آمریکا را از دست ندهید

10 روش برای خرید ارزان و هوشمندانه در آمریکا

  • امیر حسین نجفی
  • آوریل 14, 2022
  • 3:41 ب.ظ

آنچه در این مقاله می خوانید

کاهش هزینه‌ها با خرید هوشمندانه در آمریکا

هزینه زندگی شما چند برابر شده است و تا اینجا جا بیافتید به چندماهی زمان نیاز دارید! این جمله خیلی ساده توصیف شرایط زندگی خیلی از مهاجرانی است که به تازگی به آمریکا آمده‌اند. مدیریت هزینه‌ها، کنترل بودجه و برنامه ریزی برای آینده شاید مهم‌ترین قدم‌هایی باشد که تازه مهاجران باید بردارند. با این همه نمی‌توان قید خریدهای مهمی که باید انجام شوند را زد. پس راه حل چیست؟ 

پاسخ به سوال بالا برای مهاجرانی که سالهاست اینجا زندگی می‌کنند کار سختی نیست اما مهاجران تازه وارد به آمریکا شناختی حداقی نسبت به همه چیز در ایالات متحده دارند. در این مقاله به سراغ روش‌ها، فروشگاه‌ها و آداب فرهنگی می‌رویم که با شناخت آنها می‌توانید یک خرید ارزان‌ و هوشمندانه‌ داشته باشید.

فرهنگی جالب، وسایلی جالب‌تر!

آمریکایی‌ها وسایلی که نیاز ندارند را به صورت رایگان در اختیار دیگران قرار می‌دهند

خیلی از افراد فکر می‌کنند آمریکا به دلیل جوان بودن نسبت به دیگر کشورها و تمدن‌های جهان، فاقد فرهنگ‌های انسان دوستانه و جمعی است و حول محور افراد به مسیر خود ادامه می‌دهد اما اینطور نیست! آمریکایی‌ها نیز فرهنگ و رسوم‌ جالبی دارند که برای موفقیت و کمک به جامعه در جهت مدیریت هزینه‌ها ایجاد شده‌اند. یکی از بخش‌های جذاب همین فرهنگ، Free store یا فروشگاه‌های مجانی هستند. اشتباه برداشت نکنید! منظور از فروشگاه‌های مجانی مکان‌های بزرگ با کارمندان مختلف که محصولات متفاوت را به شما ارائه کنند نیست. فروشگاه‌های مجانی یا Free storeها می‌توانند جلوی خانه، سر هر کوچه یا حتی در بعضی مغازه‌های به خصوص شکل بگیرند.

فلسفه‌ای که پشت این حرکت جذاب قرار گرفته به آمریکایی‌ها یادآوری می‌کند کالایی که دیگر از آن استفاده نمی‌کنند، فارغ از نو یا دست دو را می‌توانند به افرادی اهدا کنند که به آنها نیاز دارند. طی سالهای متمادی این فرهنگ و تفکر در ذهن شهروندان ایالات متحده نهادینه شده است. تا جایی که برداشتن این وسایل که معمولا با برچسب یا تابلوهای مشخص جلوی در خانه‌ها قرار داده می‌شوند کار کاملا عادی و مرسومی است و هیچکس دیگری را به چشم ترحم نگاه نمی‌کند.

کمی تاریخ با روزبرد! برای آن دسته از مخاطبینی که مثل من راجع به تاریخ این فرهنگ کنجکاو هستند 🙂 اولین موج از فروشگاه‌های مجانی یا همان Free store ها در دهه 1960 و در سانفرانسیسکو به وجود آمدند. با توجه به منطقی بودن فلسفه پشت این پویش و تاثیر مثبت آن بر روی جامعه فروشگاه‌های مجانی خیلی سریع در شهرهای مختلف آمریکا و حتی برخی کشورهای اروپایی محبوب شدند.

OfferUp

اپلیکیشن OfferUp را می‌توان شکل مدرن و دیجیتال Free store ها دانست؛ البته با کمی تغییر! آفرآپ پلتفرمی است که به اعضای خود اجازه می‌دهد اجناس مختلف را در نزدیکی محل زندگی خود خرید و فروش کنند. ثبت نام در این برنامه کاملا ساده و سریع است و کاربران به محض ورود به برنامه می‌توانند فعالیت خود را شروع کنند. اپلیکیشن OfferUp میزبان کالاهای ارزان قیمت یا مجانی است که صاحبانشان از آنها استفاده نمی‌کنند.

این برنامه به شما اجازه می‌دهد دسته‌های مختلف وسایل را بررسی کنید، وسیله مورد نظر خود را جست و جو کنید، برای خرید با فروشنده ارتباط بگیرید یا محصول مورد نظرتان را به لیست علاقه‌مندی‌های خود اضافه کنید. در صورت به توافق رسیدن فروشنده و خریدار در این برنامه، باید به صورت حضوری برای خرید کالا اقدام کنید.

با اینکه OfferUp می‌تواند به شما در داشتن تجربه یک خرید ارزان کمک کند و محصولات ارزان قیمتی را در اختیار شما قرار دهد باید به این نکته هم توجه کنید که فروشنده کالاهای درون پلتفرم می‌توانند درباره سلامت محصول خود اغراق کنند یا قصد کلاهبرداری داشته باشند. در نتیجه توصیه می‌کنیم برای خرید محصولات مختلف از این برنامه با احتیاط عمل کنید تا علاوه بر کاهش هزینه، یک خرید ارزان و هوشمندانه را تجربه کنید.

حراج اثاثیه یا Garage sale

یکی دیگر از روش‌هایی که برای خلاص شدن از شر وسایل بی‌کاربرد توسط آمریکایی‌ها به کار گرفته می‌شود و می‌تواند تجربه یک خرید ارزان را برای شما تضمین کند، حراج اثاثیه در محوطه خانه و گاراژ (Garage sale) است. وسایلی که در حراجی یا همان Garage sale گذاشته می‌شوند یا کاملا نو هستند و از آنها استفاده نشده یا از آنها برای مدتی استفاده شده ولی در حال حاضر برای خانواده کاربردی ندارند.

خرید از این حراجی‌ها (Garage sale) چند مزیت دارد. علاوه بر اینکه می‌توانید وسایل مورد نیاز خود را با قیمت پایین‌تری خریداری کنید، مالیات خرید و فروش مشمول کالا نمی‌شود که به نوبه خود به مدیریت هزینه‌ها و تجربه یک خرید ارزان و هوشمندانه کمک می‌کند. نکته دیگری که Garage sale را جذاب می‌کند، توانایی چانه زدن شما به عنوان خریدار است.

فروشگاه‌های Ross

فروشگاه راس یا Ross برای اولین بار در سن برونو، کالیفرنیا، توسط موریس “موری” راس افتتاح شد. فروشگاهی که در ابتدا به عنوان یک فروشگاه معمولی مشغول به کار شده بود، خیلی سریع و با سرمایه گذاری‌های مختلف 107 شعبه افتتاح کرد و Ross Dress for Less را به عنوان شعار خود انتخاب کرد. همانطور که از شعار این فروشگاه مشخص است، راس به شما اجازه می‌دهد یک خرید ارزان و باکیفیت داشته باشید.

شاید این سوال برای شما هم پیش بیاید که دلیل ارزانی لباس‌هایی که در راس (Ross) به فروش می‌رسد چیست؟ اولین دلیل این ارزانی، ساده بودن این فروشگاه‌ها است. اگر سری به فروشگاه‌های راس (Ross) بزنید متوجه شلختگی و عدم توجه به دکور در این فروشگاه‌ها می‌شوید. البته چیزی برای شکایت وجود ندارد! چرا که راس (Ross) با کم کردن همین هزینه‌ها توانسته تجربه یک خرید ارزان را به مشتریان خود هدیه کند.

یکی دیگر از مواردی که به راس (Ross) کمک می‌کند لباس‌ها را با قیمت بسیار مناسب‌تری به دست مشتری برساند، این حقیقت است که اکثر لباس‌های موجود در این فروشگاه از موجودی مازاد بندها و طراحان لباس تهیه می‌شوند که به طور معمول قیمت پایین‌تری دارند. نهایتا برخی از لباس‌های راس (Ross) از فروشگاه‌های بزرگ دیگر تامین می‌شوند. اکثر فروشگاه‌های بزرگ و گران قیمت برای مدت زیادی روی یک طرح تمرکز نمی‌کنند؛ همین باعث می‌شود لباس‌های اضافی خود را با قیمتی ارزان‌تر در اختیار راس (Ross) قرار بدهند.

فروشگاه‌های 99 سنتی یا 99 Cents Only Stores

خرید ارزان از فروشگاه‌های 99 سنت

فعالیت فروشگاه‌های 99 سنت یا 99 Cents Only Stores به دهه 1960 برمی‌گردد. دیو گلد که آن زمان مغازه مشروب فروشی کوچکی در لس آنجلس را به ارث برده بود، تصمیم گرفت شراب‌های خود را در بطری‌های کوچک و به قیمت 99 سنت بفروشد. ایده دیو خیلی سریع گرفت و مشتری‌ها برای خرید مشروب جلوی مغازه او صف بستند. این موفقیت باعث شد دیو گلد به این نتیجه  برسد که با داشتن یک قیمت مشخص و ایجاد تجربه یک خرید ارزان می‌تواند سود خوبی کسب کند؛ تفکری که نهایتا باعث افتتاح فروشگاه‌های 99 سنت شد!

همانطور که از اسم این فروشگاه مشخص است، همه محصولات آن 99 سنت قیمت دارند. البته که این ارزانی بی دلیل نیست و اکثر وسایل فروشگاه‌های 99 Cents Only Stores کیفیت پایینی دارند. با این همه هنوز هم می‌توانید با کمی دقت کالاها و وسایل به درد بخور این فروشگاه یک خرید ارزان و هوشمندانه را تجربه کنید.

فروشگاه‌های Savers

خرید ارزان و به صرفه از Savers shops

یکی دیگر از فروشگاه‌هایی که می‌تواند یک خرید ارزان برای شما به ارمغان بیاورد، Savers است. اجناسی که دیگر تولید نمی‌شوند و اجناس دست دوم معمولا سر از Savers در می‌آورند. با این همه دلیل جالبی پشت ارزانی Savers نهفته است که کمتر کسی به آن اشاره می‌کند. این فروشگاه زنجیره‌ای با همکاری با موسسات خیریه و خرید اقلامی که به آنها اهدا شده به این موسسات و افرادی که به آن وسایل نیاز دارند کمک می‌کنند.

Saver علاوه بر خرید و فروش کالاهای اهدایی به موسسات خیریه، کالاهای ارزان قیمت و دست دوم را از منابع مختلف تهیه و در فروشگاه خود به فروش می‌رسند. از دیگر ویژگی‌های جذاب Savers می‌توان به برنامه بازیافت این فروشگاه برای بازیافت اقلام غیر قابل فروش اشاره کرد. این فروشگاه سعی می‌کند تا جای ممکن تولید زباله‌های خود را کاهش دهد تا جایی که استفاده از کیسه‌های پلاستیکی نیز در این فروشگاه‌ها متوقف شد. همه این موارد به این معناست که با سر زدن به Savers نه تنها یک خرید ارزان را تجربه خواهید کرد بلکه به جامعه و محیط زیست نیز کمک می‌کنید.

استفاده از Facebook Marketplace

خرید ارزان در Facebook Marketplace

سال 2016 بود که متا (Meta) ویژگی جدیدی به نام Facebook Marketplace را به پلتفرم محبوب خود یعنی فیسبوک اضافه کرد تا خرید ارزان یا حتی مجانی را برای کاربران خود ممکن کند. این ویژگی جدید که به کاربران اجازه می‌داد محصولات خود را بفروشند و اجناس مورد نیاز خود را خریداری کنند، خیلی سریع محبوبیت زیادی پیدا کرد و به یک ویژگی پر کاربرد در پلتفرم فیسبوک بدل شد.

Facebook Marketplace بازار دیجیتالی است که کاربرانش می‌توانند در آن به تجارت بپردازند. عمده این خرید و فروش‌ها به منظقه زندگی کاربران محدود می‌شود که به خودی خود تصمیم گیری برای خرید را آسان‌تر می‌کند. نکته قابل توجه در رابطه با فیسبوک مارکت‌پلیس این است که هیچ کدام از تراکنش‌ها در این پلتفرم انجام نمی‌شود و فیسبوک (Facebook) هیچ ضمانتی برای آنها ارائه نمی‌کند.

خرید مواد غذایی با کیفیت و ارزان

یکی از نکاتی که باید همیشه به یاد داشته باشید این است که خرید ارزان نباید به کیفیت تغذیه شما آسیب بزند. خوشبختانه تنوع فروشگاه‌ها در آمریکا آنقدر زیاد است که هیچ سلیقه و درخواستی بدون پاسخ نمی‌ماند. برای خرید محصولات ارگانیک با قیمت مناسب می‌توانید به سراغ فروشگاه‌هایی مثل Sprouts ،wholefoods و trader joe’s بروید.

هر سه فروشگاه‌هایی که در بالا به آنها اشاره شد به دلیل تعداد خرید بالا و قیمت‌های مناسبی که دارند به صورت روزانه فروشگاه خود را با محصولات تازه شارژ می‌کنند. علاوه بر تازگی محصولات، ارگانیک بودن آنها را نیز نباید فراموش کرد! فروشگاه Sprouts با کشاورزان همکاری می‌کند، wholefoods از تامین کنندگان مواد غذایی ارگانیک می‌خواهد با این فروشگاه همکاری کنند و trader joe’s با تمرکز بر روی کیفیت محصولات خود به شما کمک می‌کند یک خرید ارزان و با کیفیت را تجربه کنید.

خرید از فروشگاه‌هایی که price match دارند

خرید ارزان با استفاده از Price Match

Price match یا سیاست تضمین پایین‌ترین قیمت، ضمانتی است که اکثر فروشگاه‌های بزرگ مثل تارگت و والمارت به مشتریان خود ارائه می‌کنند. طبق اصول Price match، فروشندگان تضمین می‌کنند در صورتی که مشتری بتواند کالایی که می‌خواهد بخرد/یا خریده است را با قیمت پایین‌تری در دیگر فروشگاه‌ها پیدا کند، مابه التفاوت قیمت به او برگردانده می‌شود.

دانستن این موضوع به شما کمک می‌کند هر جا و در هر شرایطی یک خرید ارزان و هوشمندانه داشته باشید. البته قبل از اقدام برای استفاده از Price match، باید قوانین مربوط به این تضمین را از فروشنده بپرسید. در برخی از فروشگاه‌ها فروشنده تنها در لحظه خرید درخواست شما برای Price match را قبول خواهد کرد و در برخی دیگر برای ثبت درخواست خود چندین روز وقت خواهید داشت.

تا می‌توانید از برگشت نقدی یا Cash back استفاده کنید!

خرید ارزان با برگشت نقدی یا Cash Back

کش بک یا برگشت نقدی از ویژگی کارت‌های اعتباری Cash Back است. این کارت‌ها به دارندگان خود اجازه می‌دهند درصدی ثابت یا متغیر از مبلغ خرید خود را به صورت اعتبار نقدی در کارت خود دریافت کنند. برای مثال اگر درصد برگشت نقدی (Cash Back) کارت اعتباری شما 1.5 درصد باشد، به ازای هر صد دلار خرید یک و نیم دلار کش بک دریافت می‌کنید. این یعنی بدون خرید ارزان، تا جای ممکن صرفه جویی کنید. اگر راجع به این کارت‌های اعتباری کنجکاو شدید یا دوست دارید بهترین کارت‌های برگشت نقدی رو پیدا کنید، می‌توانید سری به مقاله کارت اعتباری برگشت نقدی بزنید.

کلام آخر

همانطور که از ابتدا به آن اشاره شد، ممکن است تجربه خرید ارزان و با کیفیت برای مهاجران تازه وارد به آمریکا سخت باشد چرا که فروشگاه‌های این کشور را نمی‌شناسند و با فرهنگ مردم ایالات متحده آشنایی ندارند. همه اینها باعث شد تا در این مقاله به سراغ فروشگاه‌ها و روش‌های انجام یک خرید به صرفه و با کیفیت برویم. قطعا تجربیات تیم روزبرد شامل همه فروشگاه‌ها یا روش‌ها نمی‌شود؛ در نتیجه از شما کاربران همیشگی روزبرد درخواست می‌کنم هر روش و فروشگاهی که به ذهنتان می‌رسد را در بخش کامنت‌ها با یکدیگر در میان بگذارید

بعدی مهمترین قوانین، تخلفات و جرایم رانندگی در آمریکا و نحوه مواجهه با آن‌ها قبلی صفر تا صد خرید و اجاره خانه در آمریکا

پربازدید ترین ها

زندگی در نیویورک؛ شهری به وسعت جهان
لس‌آنجلس شهر ایرانیان آمریکا و وضعیت زندگی در این شهر
Notarization، راهنمای کامل ترجمه و ثبت رسمی اسناد در آمریکا (همراه با معرفی 5 وب‌سایت معتبر برای ثبت قانونی اسناد)
زندگی در لاس وگاس، شهر پیک و آس! (از وضعیت محله‌های مختلف وگاس تا بازار کار و هزینه‌های زندگی در آن)
آنچه که باید از قوانین کار در آمریکا بدانید (حداقل دستمزد، قوانین مربوط به مرخصی و بازنشستگی)
صفر تا صد خرید و اجاره خانه در آمریکا

نوشته های تازه

زندگی در نیویورک؛ شهری به وسعت جهان
زندگی در سیاتل
سیاتل و دردسرهای زندگی در این شهر
Notarization یا ثبت اسناد در آمریکا
Notarization، راهنمای کامل ترجمه و ثبت رسمی اسناد در آمریکا (همراه با معرفی 5 وب‌سایت معتبر برای ثبت قانونی اسناد)
کالیفرنیا
هر آنچه باید در رابطه با زندگی در کالیفرنیا بدانید
شرایط زندگی در لس‌آنجلس
لس‌آنجلس شهر ایرانیان آمریکا و وضعیت زندگی در این شهر
ُسیر تا پیاز پرداخت مالیات در آمریکا
سیر تا پیاز پرداخت مالیات در آمریکا
traffic ticket in usa
مهمترین قوانین، تخلفات و جرایم رانندگی در آمریکا و نحوه مواجهه با آن‌ها
مهمترین قوانین کار در آمریکا
آنچه که باید از قوانین کار در آمریکا بدانید (حداقل دستمزد، قوانین مربوط به مرخصی و بازنشستگی)
اولین قدم‌ها بعد از مهاجرت به آمریکا
اولین کارهایی که پس از مهاجرت به آمریکا باید انجام دهید!
زندگی در لاس وگاس، شهر پیک و آس!
زندگی در لاس وگاس، شهر پیک و آس! (از وضعیت محله‌های مختلف وگاس تا بازار کار و هزینه‌های زندگی در آن)

هر آنچه نیاز دارید...

  • حساب کاربری

بیشتر بخوانید :)

  • مالی و سرمایه گذاری
    • خدمات بانکی
    • بورس
    • ارزهای دیجیتال
  • کسب و کار
  • شهرها و ایالت‌ها
  • دسته بندی نشده
  • دانستنی‌های زندگی در آمریکا
  • تحصیل در آمریکا
Search

یک روز از روزبرد را از دست ندهید!

Facebook Twitter Instagram

تمامی حقوق وب سایت برای روزبرد محفوظ می باشد

WhatsApp us