پرش به محتوا
  • افزودن آگهی
  • ورود
Menu
  • افزودن آگهی
  • ورود
Search
Close

فرصت ثبت آگهی های رایگان برای هزاران تن از خوانندگان ما در سراسر آمریکا را از دست ندهید

چالش‌ها و روش‌های پیدا کردن کار در آمریکا

  • امیر حسین نجفی
  • سپتامبر 1, 2021
  • 11:55 ق.ظ

آنچه در این مقاله می خوانید

سیر تا پیاز پیدا کردن کار در آمریکا

” آمریکا سرزمین فرصت‌هاست” 

جمله‌ای که بسیار شنیده‌ایم. اما واقعا چنین است؟ حقیقت آنکه موقعیت‌ها و فرصت‌های شغلی بسیاری در آمریکا وجود دارد. اما سوال اول و مهمترین سوال آن است که ما چه کاری می‌خواهیم انجام بدهیم؟

قبل از آنکه به عنوان یک ایرانی در آمریکا دنبال کار بگردید، با خود صادق باشید در مورد آنکه چه توانایی‌هایی دارید و چه کاری را می‌خواهید انجام دهید و چه دست کارهایی خارج از توانایی و یا شاید تحمل شماست.

اگر ندانید چه شغلی می‌خواهید پیدا کردن کار برای شما سخت خواهد شد، هرچند که موقعیت‌های کاری زیادی وجود داشته باشد.

ما در اینجا تمام روش‌هایی را که می‌توانند شما را به شغل دلخواهتان در آمریکا برسانند، بیان کرده‌ایم. 

اما قبل از آن از مشکلات و چالش‌هایی گفته‌ایم که ممکن است در این مسیر با آن مواجه شوید.

نکات و موارد حائز اهمیت برای پیدا کردن کار در آمریکا برای ایرانیان

برای پیدا کردن کار در آمریکا به مواردی که در ادامه فهرست کرده‌ایم، توجهی ویژه داشته باشید! 

 1- شرکت‌های آمریکایی مانند تمام شرکت‌های دیگر ترجیح می‌دهند از افرادی که اقامت دائم دارند استفاده کنند.

وقتی به آمریکا مهاجرت می‌کنیم یا ویزای کاری داریم، یا اقامت موقت گرفته‌ایم یا موفق شده‌ایم اقامت دائم بگیریم. (البته ویزای تحصیلی نیز وجود دارد اما افرادی که در آمریکا تحصیل می‌کنند برای کار کردن شرایط کاملا متفاوتی دارند که در این مقاله نمی‌گنجد.)

هرچند ما در روزبرد فرض بر آن گذاشته‌ایم که مخاطبین ما اقامت دائم دارند اما اگر  هنوز اقامت شما دائمی نشده برای استخدام در شرکت‌های بزرگ چند راه دارید: یکی اینکه آنها را متقاعد کنید دانش و تجربه شما به کار شرکت می‌آید و کمتر کسی از این دانش و تجربه بهره می‌برد؛ دوم اینکه قبل از پیدا کردن کار در شرکت‌های بزرگ و معتبر به سراغ مشاغل کوچک‌تر بروید تا اقامت خود را دائمی کنید. پس اگر در حرفه خود حرفی برای گفتن دارید، سعی کنید کارفرمای خود را متقاعد کنید که کار با شما بهترین انتخاب او است. اگر نمی‌توانید این کار را بکنید، بهتر است برای رسیدن به شغل آرزوهایتان اهداف بلند مدت تعیین کنید.

2- عدم تسلط به زبان انگلیسی بیشتر از آنچه فکرش را بکنید برای شما دردسرساز خواهد شد.

در همان حال که به دنبال کار مناسب می‌گردید، سعی کنید زبان انگلیسی خود را تقویت کنید. بدون دانسن زبان، یافتن شغل مناسب در آمریکا بسیار سخت خواهد شد و بسیاری از موقعیت‌های شغلی خوب را از دست خواهید داد. تسلط یا عدم تسلط شما به زبان در همان اولین مصاحبه مشخص می‌شود.

3- رزومه خود را با توجه به استانداردهای رزومه نویسی در آمریکا ویرایش کنید.

عموم شرکت‌های آمریکایی به مهارت‌ها و تجارب شما بیشتر از مدرک تحصیلی‌تان بها می‌دهند. برخی موارد در رزومه وجود دارد که ما وقتی در ایران بودیم به سادگی در رزومه خود می‌نوشتیم اما کافی است همان‌ها را در رزومه خود در آمریکا بیاوریم تا رزومه‌مان نخوانده، رد شود! مواردی نظیر سن، دین و مذهب و وضعیت تاهل از این جمله‌اند. در راهنمای نوشتن رزومه و کاورلتر در آمریکا این موارد را به طور کامل بیان کرده‌ایم. علاوه بر رزومه، نوشتن کاور لتر نیز در آمریکا مرسوم است.

4-  ماه‌های فوریه و ژانویه را از دست ندهید!

این ماه‌ها زمان طلایی برای پیدا کردن کار در آمریکا هستند چرا که تقاضا برای استخدام در این دو ماه بیش از هر زمان دیگری در آمریکاست.بعد از تعطیلات ژانویه ،مدیران و سرپرستان اهداف سال جدید را پی‌ریزی می‌کنند و در همین راستا بسیاری از آن‌‌ها نیاز به نیروی جدید پیدا می‎کنند و درخواست خود را در آژانس‌ها و موسسات کاریابی ثبت می‌کنند.

5- توانایی، علایق و استعداد خود را بیش از هرچیز دیگری در نظر داشته باشید.

اهمیت این موضوع را دست کم نگیرید. در همان ابتدای متن به این موضوع اشاره کردیم. سعی کنید هدفمند به دنبال کار بگردید. البته میزان درآمد نیز مساله بسیار مهمی است که در هنگام پیدا کردن کار نه تنها در آمریکا بلکه در هر کشوری یکی از دغدغه‌های اصلی کارجویان است.

حداقل دستمزد به ازای هر ساعت کار طبق قوانین فدارل ( سال 2022) برابر با 7.25 دلار تعیین شده است اما در بسیاری از ایالت‌ها دستمزد مصوب بیشتر ازین مقدار است. در مقاله مهمترین قوانین کار در آمریکا حداقل دستمزد در ایالت‌های مختلف آمریکا آورده شده است. 

پیدا کردن کار در آمریکا از طریق وب‌سایت‌های کاریابی

استفاده از سایت‌ها و موسسات کاریابی​

وب‌سایت‌های کاریابی زیادی در آمریکا وجود دارد که هر روز با پروژه‌ها و فرصت‌های شغلی جدید بروزرسانی می‌شوند. اکثر موسسات کاریابی نیز به سایت‌ها پیوسته‌اند تا بتوانند روند کاریابی را تا جای ممکن ساده کنند. پایین‌تر می‌توانید لیستی از بهترین سایت‌های کاریابی در آمریکا را پیدا کنید.

  • Indeed
  • LinkedIn
  • Glassdoor
  • Google for Jobs
  • CareerBuilder
  • Monster
  • U.S. News job search site
  • FlexJobs
  • LinkUp
  • SimplyHired

سایت‌هایی که در لیست بالا حضور دارند، سایت‌های شناخته شده‌ای هستند که تنوع مشاغل بالایی دارند و می‌توانند لیست بلند بالایی از کارهای مناسب را به شما پیشنهاد کنند. 

indeed از شناخته‌شده‌ترین سایت‌های کاریابی در آمریکاست. در این وبسایت می‌توانید مشاغل دورکاری را نیز پیدا کنید. همچنین نظرات دیگر کارکنان شرکت‌ها در خصوص آن‌ها در این سایت بازتاب داده شده است. 

Glassdoor نیز سالها است بر روی نظرات و انتقادات کارکنان از کارفرما‌هایشان متمرکز شده است. البته این انتقادها به صورت بی نام و نشان در این سایت منتشر می‌شوند تا مشکلی برای کارکنان به وجود نیاید. به لطف نظرات و انتقادات منتشر شده در این سایت می‌توانید کارفرمایان مناسب‌تری انتخاب کرد. از طرفی رنج حقوقی عمده موقعیت‌های شغلی در آمریکا در این سایت آمده است. 

 Google for Jobs نیز توسط گوگل طراحی و توسعه یافته تا کاریابی را برای کاربران ساده‌تر کند. نکته جالب در رابطه با Google for Jobs این است که علاوه بر دیتابیس مشاغل خودش، لیست مشاغلی که در موتور جست و جو ایندکس شده‌اند را نیز به شما نشان می‌دهد.

قبل از اینکه به سراغ روش‌های دیگر کاریابی برویم، بهتر است با چند نکته مهم در رابطه با سایت‌های کاریابی آشنا شویم.

  •  دستورالعمل‌های ارائه شده توسط کارفرما که برای نگارش درخواست شغلی ارائه شده را به خوبی مطالعه کنید. برخی از شرکت‌ها و موسسات کاورلتر نیاز دارند یا اینکه فرمت خاصی از رزومه را می‌پذیرند.
  • همیشه اعلان‌های این سایت‌ها را فعال نگه دارید تا خبر اضافه شدن شغل‌های جدید را قبل از همه داشته باشید.
  • قبل از ارسال درخواست برای یک شغل، رزومه خود را بررسی کنید و آن را متناسب با شرایط مورد نیاز آن شغل بروزرسانی کنید.
  • تا جایی که می‌توانید در ارسال درخواست خود سریع باشید. اکثر افرادی که استخدام می‌شوند آنهایی هستند که زودتر درخواست داده‌اند.
  • نیاز نیست تمام شرایطی که کارفرما ذکر کرده را داشته باشید! اگر حس می‌کنید حداقل 60 درصد از شرایط را دارید، درخواست خود را ارسال کنید.
  • مراقب کلاهبرداری‌ها باشید! کلاهبردارها همه جا هستند؛ حتی در آمریکا.

پیدا کردن کار در آمریکا با مراجعه حضوری به آژانس‌های محلی کاریابی

اگر چندان حوصله گشتن در وب‎سایت‌های کاریابی و ثبت‌نام و بارگزاری رزومه خود را در آن‌ها ندارید می‌توانید به صورت حضوری به آژانس‌های محلی کاریابی در شهر محل سکونت خود مراجعه و در آن‌ها ثبت‌نام کنید. در بیش از نود درصد از مواقع استفاده از این روش شما را سریعتر به شغل مدنظرتان می‌رساند.

تقریبا در تمامی شهرهای آمریکا این دفاتر فعال هستند.  آژانس‌های کاریابی (recruitment agencies) شما را به شرکت‌ها و کارفرماها متصل می‌کنند. در بسیاری از مواقع نیز مصاحبه شغلی از طریق همین آژانس‌ها انجام می‌گیرد.

 پیدا کردن مشاغلی که نیاز به تخصص و یا مهارت خاصی ندارد از طریق این آژانس‌ها ساده‌تر است. به علاوه بسیاری از شرکت‌‌های محلی آگهی‌های کار خود را در فضای آنلاین منتشر نمی‌کنند و از طریق همین دفاتر نیروی مورد نظر خود را جذب می‌کنند.

شرکت در Job Fair یا همان همایش‌های کاری

شرکت در Job Fair یا همان همایش‌های کاری​

همایش کاری یا Job fair مهمانی‌های بزرگی هستند که توسط اشخاص یا سازمان‌های شخص ثالث برگزار می‌شوند. در این مهمانی‌ها شرکت‌های مختلف و افرادی که به دنبال کار می‌گردند دور هم جمع می‌شوند و با یکدیگر ارتباط می‌گیرند. به لطف این مهمانی‌های کاری، شرکت‌ها با افراد زیادی مصاحبه می‌کنند و افرادی که به دنبال کار هستند با پیشنهادهای بیشتر و بهتری رو به رو می‌شوند. 

در اکثر این همایش‌های کاری، موقعیت‌های شغلی متوسط که به تجربه زیادی نیاز ندارند ارائه می‌شوند. یکی از نکات مثبت شرکت در Job Fair برای مهاجران ایرانی، ارتباط گرفتن با جامعه آمریکایی است. علاوه بر این، جواب درخواست خود را همانجا در مهمانی دریافت می‌کنید که باعث می‌شود در وقتتان صرفه جویی شود.

همایش‌های کاری نکات منفی نیز دارند! رقابت در این همایش‌ها شدید‌تر است و جمعیت زیادی که در آنها حضور دارند باعث استرس بیشتر متقاضیان می‌شود. علاوه بر این، شرکت‌ در این مهمانی‌های کاری برای خیلی از افراد خسته کننده و کسل کننده خواهد بود.

کارآموزی و استخدام

کارآموزی و استخدام​

یکی دیگر از راه‌هایی که برای پیدا کردن کار در آمریکا پیش روی شما قرار گرفته، کارآموزی است. دوره‌های کارآموزی می‌توانند از یک روز تا چند ماه طول بکشند. این دوره‌ها برای افرادی برگزار می‌شود که در کار مورد علاقه‌شان پیش زمینه تحصیلی یا تجربی درستی ندارند. در واقع شرکت‌ها با برگزاری این دوره‌ها با متقضیان کار این شانس را می‌دهند تا قبل از درخواست رسمی برای استخدام در دوره کارآموزی این شرکت‌ها شرکت کنند.

دوره‌های کارآموزی خود به چند دسته تقصیم می‌شوند. بعضی از شرکت‌ها و سازمان‌ها این دوره‌ها را رایگان برگزار می‌کنند و برخی دیگر از کارآموزان خود شهریه می‌گیرند. در این بین شرکت‌ها و سازمان‌هایی نیز وجود دارند که در دوره کارآموزی به شما حقوق می‌دهند.

در بین شرکت‌هایی که برای دوره‌های کارآموزی هم حقوق خوبی پرداخت می‌کنند می‌توان به شرکت‌های آمازون، فیسبوک و مایکروسافت اشاره کرد. برای پیدا کردن دوره‌های کاراموزی دیگری که حقوق دارند می‌توانید از سایت Indeed اقدام کنید؛ برای پیدا کردن دوره‌های رایگان هم می‌توانید از سایت رسمی دولت یعنی https://www.apprenticeship.gov استفاده کنید.

General Labor یا همان کارهای عمومی

General Labor یا همان کارهای عمومی​

کارهای عمومی یا General Labor به کارهایی گفته می‌شود که عموما جنبه فیزیکی دارند و به تحصیلات و تجربه کاری نیاز ندارند. نظافت، باربری، و هر کار دیگری که تنها به زور و قدرت فیزیکی شما وابسته باشد در دسته کارهای عمومی قرار می‌گیرد. مشغول شدن در چنین کارهایی به افرادی توصیه می‌شود که به تازگی وارد آمریکا شده‌اند و قصد دارند قبل از شروع یک کار جدی یا سازمانی با محیط‌های کاری مختلف آشنا شوند.

درآمد سالیانه کارهای عمومی به طور میانگین 27,310 دلار است و برای پیدا کردن آنها تنها به دیپلم نیاز دارید. البته شرکت‌هایی هم وجود دارند که قبل از استخدام برای شما یک دوره یک روزه یا یک هفته‌ای می‌گذارند تا با کاری که قرار است انجام دهید آشنا شوید.

گواهینامه دارید؟ استخدام شدید!

اگر گواهینامه داشته باشید می‌توانید به عنوان راننده مشغول به کار شوید. در سایت‌های کاریابی می‌توانید  موقعیت‌های بسیاری را با این عنوان پیدا کنید. از رانندگی برای اشخاص گرفته با حقوق‌های ساعتی تا کار برای شرکت‌های بزرگی  چون آمازون یا غذاخوری‌هایی مثل دامیناس و ده‌ها شرکت دیگر. البته اگر کار در بخش دلیوری و به عنوان پیک را دوست ندارید، تاکسی‌های اینترنتی‌ مثل اوبر همیشه به دنبال جذب نیروی جدید هستند. کار در اوبر و یا دیگر  تاکسی‌های اینترنتی یا حتی شرکت‌هایی که به راننده شخصی نیاز دارند، پیچیدگی چندان زیادی ندارد.

فریلنسری و دورکاری

شاید یکی از محبوب‌ترین روش‌های کار کردن در جهان امروزی، فریلنسری باشد. فریلنسر به افرادی گفته می‌شود که به صورت پروژه‌ای یا قراردادی برای شخص یا شرکت خاصی کار می‌کنند و زمان، مکان و هزینه‌های اضافی انجام پروژه را به شخصه مدیریت می‌کنند. اکثر فریلنسرها دورکاری می‌کنند اما فریلنسر بودن بدین معنا نیست که دور کاری می‌کنید. در واقع در کارهای فریلنسینگ، کارفرما هدف و زمان اتمام پروژه را مشخص می‌کند و این فریلنسر است که باید با مدیریت زمان پروژه و منابعی که در اختیار دارد پروژه را به پایان برساند. این در صورتی است که در دورکاری ساعت کاری مشخصی دارد و عموما قراردادهای بلند مدت دارد.

همانطور که بالاتر به آن اشاره شد، اکثر فریلنسرها ترجیح می‌دهند از داخل خانه کار کنند؛ به همین علت شرکت‌ها و وبسایت‌هایی که برای فریلنسرها کار پیدا می‌کنند بیشتر کارهایی را لیست می‌کنند که از راه دور انجام می‌شوند و به شما اجازه می‌دهند از داخل خانه برای آنها کار کنید. فریلنسری یا دورکاری هر دو می‌توانند انتخاب‌های خوبی بعد از مهاجرت به آمریکا باشند. بهترین سایت‌های فریلنسری آمریکا را قبلا در روزبرد معرفی کردیم. شما می‌توانید به نیم نگاهی به لیست این مقاله، سایت فریلنسینگ مناسب خود را پیدا کنید.

بعدی همه چیز درباره تگزاس، دومین ایالت پرجمعیت آمریکا قبلی 10 تا از بهترین وب‌سایت‌های کاریابی در آمریکا

پربازدید ترین ها

زندگی در نیویورک؛ شهری به وسعت جهان
لس‌آنجلس شهر ایرانیان آمریکا و وضعیت زندگی در این شهر
Notarization، راهنمای کامل ترجمه و ثبت رسمی اسناد در آمریکا (همراه با معرفی 5 وب‌سایت معتبر برای ثبت قانونی اسناد)
زندگی در لاس وگاس، شهر پیک و آس! (از وضعیت محله‌های مختلف وگاس تا بازار کار و هزینه‌های زندگی در آن)
آنچه که باید از قوانین کار در آمریکا بدانید (حداقل دستمزد، قوانین مربوط به مرخصی و بازنشستگی)
صفر تا صد خرید و اجاره خانه در آمریکا

نوشته های تازه

زندگی در نیویورک؛ شهری به وسعت جهان
زندگی در سیاتل
سیاتل و دردسرهای زندگی در این شهر
Notarization یا ثبت اسناد در آمریکا
Notarization، راهنمای کامل ترجمه و ثبت رسمی اسناد در آمریکا (همراه با معرفی 5 وب‌سایت معتبر برای ثبت قانونی اسناد)
کالیفرنیا
هر آنچه باید در رابطه با زندگی در کالیفرنیا بدانید
شرایط زندگی در لس‌آنجلس
لس‌آنجلس شهر ایرانیان آمریکا و وضعیت زندگی در این شهر
ُسیر تا پیاز پرداخت مالیات در آمریکا
سیر تا پیاز پرداخت مالیات در آمریکا
traffic ticket in usa
مهمترین قوانین، تخلفات و جرایم رانندگی در آمریکا و نحوه مواجهه با آن‌ها
مهمترین قوانین کار در آمریکا
آنچه که باید از قوانین کار در آمریکا بدانید (حداقل دستمزد، قوانین مربوط به مرخصی و بازنشستگی)
اولین قدم‌ها بعد از مهاجرت به آمریکا
اولین کارهایی که پس از مهاجرت به آمریکا باید انجام دهید!
زندگی در لاس وگاس، شهر پیک و آس!
زندگی در لاس وگاس، شهر پیک و آس! (از وضعیت محله‌های مختلف وگاس تا بازار کار و هزینه‌های زندگی در آن)

هر آنچه نیاز دارید...

  • حساب کاربری

بیشتر بخوانید :)

  • مالی و سرمایه گذاری
    • خدمات بانکی
    • بورس
    • ارزهای دیجیتال
  • کسب و کار
  • شهرها و ایالت‌ها
  • دسته بندی نشده
  • دانستنی‌های زندگی در آمریکا
  • تحصیل در آمریکا
Search

یک روز از روزبرد را از دست ندهید!

Facebook Twitter Instagram

تمامی حقوق وب سایت برای روزبرد محفوظ می باشد

WhatsApp us