پرش به محتوا
  • افزودن آگهی
  • ورود
Menu
  • افزودن آگهی
  • ورود
Search
Close

فرصت ثبت آگهی های رایگان برای هزاران تن از خوانندگان ما در سراسر آمریکا را از دست ندهید

راهنمای نوشتن رزومه و کاورلتر و انجام مصاحبه شغلی در آمریکا

  • امیر حسین نجفی
  • سپتامبر 19, 2021
  • 3:44 ب.ظ

آنچه در این مقاله می خوانید

کاورلتر، رزومه و مصاحبه؛ سه قدم برای رسیدن به شغلی که می‌خواهید!

به رزومه خود نگاهی بیاندازید، اگر شما جای کارفرما بودید، آیا خودتان را استخدام می‌کردید؟ یادتان باشد با خواندن رزومه است که کارفرما یا منابع انسانی شرکت تصمیم می‌گیرد شما را دعوت به مصاحبه بکند یا نه! حتی اگر تجربه کاری زیادی نداشته باشید و مهارت‌هایتان آنچنان که باید پربار نباشد با نگارش یک رزومه حرفه‌ای می‌توانید نظر کارفرما را به خود جذب کنید و شانس گرفتن مصاحبه را افزایش دهید.

در آمریکا علاوه بر رزومه، به احتمال زیاد به کاورلتر هم نیاز دارید. کاورلتر در حقیقت یک معرفی نامه کوتاه است که در آن نشان می‌دهید که چرا برای شغل درخواستی مناسبید.در ایران استفاده از کاورلتر مرسوم نیست اما در آمریکا برای بسیاری از شرکت‌ها به خصوص شرکت‌های بزرگ علاوه بر رزومه باید کاورلتر هم بفرستید.

ما در اینجا از نحوه نگارش اصولی رزومه و کاورلتر و از بایدهای و نبایدهای مصاحبه گفته‌ایم. اگر دنبال پیدا کردن کار در آمریکا هستید، حواستان به موارد گفته شده در این مقاله باشد!

کاورلتر چیست؟

هر آنچه باید در رابطه با کاورلتر بدانید

کاورلتر، رزومه نیست بلکه مقدمه‌ای بر آن است. یک نامه تک صفحه‌ای و کوتاه که در آن نشان می‌دهید که چرا برای شغلی درخواستی انتخاب مناسبی هستید. یک کاورلتر خوب شانس خواندن رزومه شما را بالا می‌برد. در نوشتن کاورلتر باید به مهارت‌ها و استعدادهایی بپردازید که در آنها حرفی برای گفتن دارید و به کاری که برای آن درخواست می‌کنید مربوط هستند.

چه‌طور کاورلتر بنویسیم؟

قبل از اینکه به سراغ نگارش کاورلتر برویم، بهتر است درباره کارفرما و شغلی که مد نظر داریم کمی تحقیق و جست و جو کنیم. شاید با خود فکر کنید که توضیحات درج شده در سایت کاریابی یا توضیحات اولیه منشی شرکت به شما کافی است اما این طور نیست! برای اینکه بتوانید یک کاورلتر مناسب و درجه یک بنویسید بهتر است موارد زیر را بدانید:

  • چه کسی قرار است کاورلتر شما را بخواند؟
  • شرکت یا مجموعه‌ای که برای کار انتخاب کرده‌اید چه سیاست‌های کاری دارد؟
  • موقعیت شرکت یا مجموعه و قدرت بازاریابی آنها
  • اهداف 5 ساله شرکت برای آینده

دقت کنید که قرار نیست مثل رزومه به جزئیات بپردازیم؛ بلکه قصد داریم خیلی مختصر و مفید به کارفرمای خود نشان دهیم که با چه استعدادها و مهارت‌هایی در ما رو به رو خواهد شد.

Your adress
Your cell phone number
Your e-mail address

Date

Ms./Mr./Dr. recipient's first and last name
Title
Organization name

Re: Name of position for which your are applying

Dear Ms./Mr./Dr. Last Name:

پاراگراف اول: دلیل نوشتن این درخواست شغلی را بگویید. بهتر است با مواردی چون موقعیت شغلی درخواستی، نحوه پیدا کردن کار شروع کنید.تا جایی که می‌توانید مطالب را کوتاه و رسا بنویسید.

پاراگراف دوم:  در این جا از تجربه‌ها  و  مهارت‌هایی که در این موقعیت شغلی دارید و می‌تواند به سازمان کمک کند بگویید.

پاراگراف سوم: به شرکت یا مجموعه‌ای که قصد استخدام شدن در آن را دارید نشان دهید خودتان و آنها را به خوبی می‌شناسید. توضیح دهید چرا برای این موقعیت شغلی مناسبید و قادرید چه کارهایی برای شرکت انجام دهید. از شرکت یا سازمان هم بگویید؛ بگویید چرا این شرکت یا مجموعه جای مناسبی برای شماست.

پاراگراف چهارم: این پاراگراف حسن ختام کاورلتر شما است؛ برای اینکه نتیجه بهتری بگیرید بهتر است دلیل علاقه خود به موقعیت شغلی درخواستی مطرح کنید و نشان دهید که برای مصاحبه حضوری آماده‌اید با انتخاب چند تاریخ برای مصاحبه حضوری می‌توان به شرکت یا مجموعه این پیام را رساند که کاملا جدی هستید و وقت شناسی برایتان ارزشمند است. از توجه سازمان به کاورلتر خود نیز در این مرحله تشکر کنید.

Sincerely,

Your signature (on a hard copy letter)
Your name (typed)

Enclosure(s)

فرمت کاورلتر

وقتی نگارش کاورلتر تمام شد، چند بار آن را برای خود بخوانید و مشکلات نگارشی را برطرف کنید. دقت کنید که باید تا جای ممکن از تکرار یک جمله در کاورلتر پرهیز کنید. نهایتا فایل کاورلتر خود را با فرمت pdf. ذخیره کنید. در ادامه می‌توانید چند کاور لتر را به عنوان نمونه دانلود کنید.

نمونه کاورلتر - 1
نمونه کاورلتر -2

رزومه یا CV کدام یک را به کارفرما بدهیم؟

هر آنچه باید در رابطه با رزومه بدانید

رزومه سندی است که مدارک حرفه‌ای، تحصیلات، تجربیات و دست آوردهای شما را به نمایش می‌گذارد.

ممکن است علاوه بر رزومه اصطلاح CV نیز بسیار به گوشتان خورده باشد، شاید بسیاری از کارفرماها نیز به اشتباه به جای رزومه از CV استفاده کنند. اما باید بدانید این دو با هم متفاوتند.

در هنگام درخواست شغل، حواستان باشد از شما رزومه خواسته شده و یا CV، مفهوم این دو در آمریکا با هم فرق دارد.

رزومه در بردارنده مهارت‌ها، سوابق کاری و تحصیلی شماست که باید در یک صفحه نوشته شود. به طوری که کارفرما بتواند در یک نگاه آن را بخواند. بهتر است متناسب با هر شغلی که درخواست می‌کنید، رزومه خود را ویرایش کنید. 

 CV مخفف کلمه Curriculum Vitae است و دوره های تحصیلی و حرفه‌ای شما را نشان می‌دهد.  دوره‌هایی که گذراندید، جوایز، دستاوردها، تحقیقات و پروژه‌های دانشگاهی و یا انتشاراتتان را می‌توانید در CV خود بگنجانید.

گفتیم رزومه باید در یک صفحه نوشته شود اما در نگارش CV از این لحاظ محدودیتی وجود ندارد و می‌توانید آن را حتی در دو یا سه صفحه و یا بیشتر بنویسید و نیاز نیست هربار متناسب با شغل آن را تغییر دهید.

در آمریکا برای درخواست شغلی بیشتر از شما رزومه می‌خواهند تا CV. اما اگر برای مشاغل پزشکی، تحقیقاتی و پژوهشی، مشاغل دانشگاهی و موقعیت‌های تدریس و یا مواردی از این دست درخواست کار می‌دهید در این صورت بهتر است CV خود را ارسال کنید.

راهنمای نگارش رزومه در آمریکا

یادتان باشد رزومه  باید در یک صفحه نوشته شود و به طور معمول به پنج بخش مهم تقسیم می‌شود.

  • اطلاعات تماس
  • مقدمه
  • تاریخچه کاری
  • زمینه تحصیلی
  • مهارت‌های مربوط

البته ممکن است بسته به متقاضی و موقعیت شغلی علاوه بر این بخش‌ها، بخش‌های دیگری نیز در رزومه بیاید.

این بخش‌ها را می‌توان به شکل‌های مختلفی در رزومه نوشت. بسته یه اینکه تازه بخواهید وارد شغلی شوید و یا تجربه کافی داشته باشید می‌توانید رزومه خود را با فرمت‌های متفاوتی بنویسید. ما در این مقاله با بررسی رزومه‌های مختلف در آمریکا و با بررسی وب‌سایت‌های کاریابی در آمریکا  چهارفرمت مختلف را برای نوشتن آن در نظر گرفته‌ایم. در ادامه در خصوص هریک از این فرمت‌ها گفته‌ایم:

رزومه زمانبندی شده​

در این فرمت بعد از مقدمه تجربیات کاری شما به ترتیب زمانبندی به شکل معکوس نوشته می‌شوند؛ یعنی آخرین تجربه شغلی شما اولین تجربه‌ای است که در رزومه به آن اشاره می‌کنیم.

این فرمت از محبوب‌ترین فرمت‎‌های نوشتن رزومه‌ است. اکثر افراد از این فرمت استفاده می‌کنند.

رزومه کاربردی

این شکل از رزومه‌ها طراحی شده‌اند تا مهارت‌های شما را پررنگ‌تر نشان دهند. در واقع در این فرمت کمتر به سوابق کاری و تجربیات شما پرداخته می‌شود تا بتوان به بیشتر به مهارت‌های شما پرداخت. معمولا افرادی از رزومه‌های کاربردی استفاده می‌کنند که قصد دارند شغل خود را تغییر دهند و تجربیات کاری‌شان با موقعیت شغلی که برای آن درخواست می‌کنند همخوانی ندارد.

رزومه هدفمند

رزومه‌های هدفمند رزومه‌هایی هستند که به شکل به خصوصی برای موقعیت‌های شغلی به خصوص طراحی و نگارش می‌شوند. در این فرمت، تجربیات و مهارت‌هایی آورده می‌شود که برای موقعیت شغلی مورد نظر نیاز است. برای مثال برای مشاغل مدیریتی، ویژگی‌هایی چون مسئولیت پذیری و رهبری در رزومه پررنگ‌تر می‌شوند.

رزومه ترکیبی

رزومه ترکیبی، ترکیبی از رزومه‌های زمانبندی شده و کاربردی است. در واقع این رزومه‌ها ویژگی‌های مثبت دو نوع دیگر را گرفته و ویژگی‌های منفی آنها را تا جای ممکن حذف کرده است. در رزومه‌های ترکیبی هدف شما نگارش تجربیات و مهارت‌هایتان به صورت همزمان است. رزومه ترکیبی برای افرادی مناسب است که سالها در حرفه خود مشغول به کار هستند و قصد دارند برای موقعیت شغلی جدیدی در همین حرفه اقدام کنند.

برای نگارش رزومه به صورت آنچه که در آمریکا مرسوم است به ترتیب زیر عمل کنید:

قدم اول در نگارش رزومه : فرمت مناسب را انتخاب کنید

در قدم اول نگارش یک رزومه مناسب، باید بدانیم که قصد داریم از کدام یک از این سه فرمت اصلی استفاده کنیم. هر فرمت مزایا و معایب خود را دارد که با توجه به هدفتان می‌تواند به شما کمک کند تا به شغل مورد علاقه‌تان برسید.

 بالاتر توضیح دادیم که هر فرمت از نگارش رزومه برای چه افرادی مناسب است؛ با این حال اگر هنوز هم نمی‌توانید فرمت مناسب خود را پیدا کنید بهتر است مستقیم به سراغ فرمت زمانبندی شده بروید. فرمت زمانبندی شده سالهای زیادی است که محبوب‌ترین فرمت نگارش رزومه است و متقاضیان مشاغل با استفاده از آن تجربیات کاری خود را به اشتراک می‌گذارند.

قدم اول: فرمت مناسب رزومه را انتخاب کنید​

قدم دوم: اطلاعات تماس خود را سازماندهی کنید

حالا که فرمت مناسب  را پیدا کرده‌اید،وقت آن رسیده تا به سراغ اطلاعات تماس خود بروید. اولین و شاید مهم‌ترین اطلاعات یک رزومه اطلاعات تماس آن است چرا که رزومه شما چه ضعیف باشد چه قوی باید بتواند شما را به کارفرما/فرد مصاحبه کننده متصل کند. اطلاعات مورد نیازی که باید در هدر قرار بگیرد پایین‌تر لیست شده‌اند. 

  • نام: قاعدتا دوست ندارید رزومه‌تان بدون نام شما دست به دست شود! نام شما باید با فونت بزرگ نوشته شود
  • شماره تلفن: دقت کنید که پیام صوتی مناسبی برای شماره‌ی ثبت شده در رزومه خود انتخاب کرده باشید.
  • آدرس ایمیل: لطفا از یک آدرس ایمیل رسمی استفاده کنید. سعی کنید از درج ایمیل‌هایی مثل Thelonewolf@gmail.com خودداری کنید.
  • لینک پروفایل لینکدین: سعی کنید پروفایل لینکدین خود را به صورت مرتب بازنگری و بروزرسانی کنید.

برای اینکه بهتر با بخش اطلاعات تماس آشنا شوید می‌توانید از تصویر زیر استفاده کنید.

نمونه اطلاعات تماس در رزومه
این یک هشدار است تاریخ تولد، جنسیت، وضعیت تاهل، دین و مذهب را در آمریکا در رزومه نمی‌نویسند.

حواستان به هشداری که در بالا آوردیم باشد؛ در همین مقاله و در بخش پایانی راهنمای نگارش رزومه  موارد دیگری را هم ذکر کرده‌ایم که نباید در رزومه آورده شود. حتما این بخش را بخوانید.

قدم سوم: نگارش مقدمه رزومه

بعد از اطلاعات تماس مستقیما به سراغ مقدمه رزومه می‌رویم. مقدمه رزومه نیز از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که می‌تواند کارفرما را متقاعد کند به خواندن رزومه ادامه دهد یا نه، برای نگارش مقدمه سبک‌های نگارشی زیادی وجود دارد اما دو روش مقدمه هدفمند و چکیده پرکاربردترین روش‌های نگارش مقدمه هستند.

  • مقدمه هدفمند: مقدمه هدفمند به طور معمول دو یا سه خط است و نمایی از استعداد‌ها، ویژگی‌ها و دلایل شما برای علاقه‌مندی به موقعیت شغلی درخواستی ارائه می‌دهد. این نوع از مقدمه برای افرادی مناسب است که تازه شروع به کار کرده‌اند؛ چرا که بیشتر از تجربیات کاری بر روی دلایل علاقه‌مندی شما به کار متمرکز می‌شود.
  • مقدمه چکیده: این نوع از مقدمه بین چهار تا پنج خط است که تجربیات و مهارت‌هایی که با کار کردن به دست آورده‌اید را به نمایش می‌گذارد. این نوع از مقدمه برای افرادی مناسب است که تجربه کاری خوبی دارند و می‌توانند از اعداد و ارقام به نفع خود استفاده کنند.​

قدم چهارم: تجربیات کاری مهم خود را هایلایت کنید

قدم چهارم: تجربیات کاری مهم خود را هایلایت کنید​

یکی از جذاب‌ترین بخش‌های رزومه برای کارفرمایان بخش تجربیات کاری است؛ این بخش دقیقا بعد از مقدمه رزومه نوشته می‌شود. دقت کنید در صورت استفاده از فرمت زمانبندی شده باید از آخرین تجربه کاری خود شروع کنید و به سمت اولین تجربه کاری خود حرکت کنید. برای اینکه بتوانید تجربیات کاری خود را به شکلی منطقی و کاربردی بیاورید می‌توانید از قالب زیر استفاده کنید.

  • عنوان شغلی
  • نام شرکت یا مجموعه‌ای که در آن کار کرده‌اید
  • آدرس دقیق شرکت یا مجموعه
  • تاریخ استخدام و تاریخ خروج؛ در صورتی که هنوز در شرکت ذکر شده مشغول هستید برای تاریخ خروج از عبارت Present استفاده کنید.
  • در یک الی دو خط وظایف خود در موقعیت شغلی ذکر شده و دستاوردهای خود در این دوره شلی را توضیح دهید.

نکته مهم: در صورتی که تجربه کاری کافی ندارید می‌توانید این بخش را به تجربیات مرتبط تبدیل کنید و در رابطه با دوره‌های کارآموزی یا کارهای داوطلبانه خود صحبت کنید.

قدم پنجم: ایجاد بخش تحصیلی و آکادمیک

قدم پنجم: ایجاد بخش تحصیلی و آکادمیک​

داشتن یک بخش تحصیلی تمیز و مرتب برای هر روزمه‌ای نیاز است اما افرادی ک به تازگی فارغ التحصیل شده‌اند و تجربه کاری کمی دارند باید بیشتر روی این بخش وقت بگذارند. در نتیجه اگر تجربه کاری کمی دارید اما سابقه تحصیلی‌تان عالی است سعی کنید در این بخش سنگ تمام بگذارید. به این نکته توجه کنید که در صورت داشتن تجربه کاری کافی بهتر است بخش تحصیلی و آکادمیک را کوتاه و رسا نگه داریم. مواردی که باید در این بخش به آنها اشاره شود پایین‌تر برای شما لیست شده‌اند.

  •  نام دانشگاه، کالج یا مدرسه فنی ( به سوابق دبیرستانی اشاره نشود مگر در مواردی که به دانشگاه نرفته باشید)
  • آدرس دقیق مکان تحصیل
  • تاریخ فارغ التحصیلی
  • مدارک دریافتی دوره
  • GPA ( دقت کنید که GPA را تنها برای رزومه تحصیلی یا مواردی که کارفرما درخواست کرده باشد استفاده می‌کنیم)
 

قدم ششم: مهارت‌های کاری مرتبط

قدم ششم: مهارت‌های کاری مرتبط​

بخش‌ مهارت‌های کاری بخشی از رزومه است که بیشترین تاثیر را در استخدام شما دارد چرا که کارفرماینا به دنبال مهارت‌های مرتبط به عرصه کاری خود می‌گردند. با اینکه نوشتن مهارت‌های مختلف در رزومه نمی‌تواند ثابت کند که شما واقعا این مهارت‌ها را دارید، تکرار مهارت‌های اصلی‌تان در طول رزومه نظر کارفرما را جلب خواهد کرد.

برای اینکه بتوانید بخش مهارت‌ها را بهتر مدیریت کنید می‌توانید مهارت‌های خود را به دو دسته مهارت‌های تعاملی (Soft Skills) و مهارت‌های فنی (Hard Skills) تقسیم کنید. برای راهنمایی مهارت‌های تعاملی به نکات شخصیتی مثبتی گفته می‌شود که به شما در فعالیت‌هایتان کمک می‌کند؛ برای مثال زمانشناسی جزو مهارت‌های این دسته است. مهارت‌های فنی اما به مهارت‌هایی گفته می‌شود که در دوره تحصیلی یا به صورت تجربی کسب شده‌اند؛ برای مثال فتوشاپ و سئو از این دسته مهارت‌ها هستند.

گواهی‌ها، جوایز و افتخارات

گواهی‌ها، جوایز و افتخارات​

بخش گواهی‌ها، جوایز و افتخارات بخشی است که می‌تواند در رزومه شما باشد و به بخش‌های قبلی اعتبار بیشتری ببخشد. البته جای نگرانی وجود ندارد این بخش کاملا سلیقه‌ای است و اگر دوست نداشتید می‌توانید از آن صرف نظر کنید. برای این بخش می‌توانید از مدال‌ها، گواهی‌ها، مقالات چاپ شده و … استفاده کنید.

آنچه که نباید در رزومه خود در آمریکا بنویسید

توجه داشته باشید یک رزومه در آمریکا با یک رزومه در ایران تفاوت‌هایی دارد که عدم توجه به آنها ممکن است شانس شما را بری گرفتن شغل ایده‌آلتان بسیار کم کند. مواردی که در این قسمت می‌آوریم از آن‌جمله‌اند. هرچند به برخی از آن‌ها در بالاتر اشاره کرده‌ایم.

در رزومه خود این‌ها را ننویسید:

  • تاریخ تولد و سنتان
  • وضعیت تاهل و تعداد فرزندان
  • جنسیت
  • نام والدین
  • شماره‌ ID
  • دین و مذهب
  • شهر و کشور محل تولد

از گذاشتن عکس در رزومه نیز خودداری کنید. برخی از ایرانیان فکر میکنند که اگر به وضعیت مهاجرت و یا ویزای خود در رزومه اشاره کنند به کارفرما نشان می‌دهند که از لحاظ قانونی منع کاری ندارند. به شما توصیه می‌کنیم از بیان این موارد در رزومه خود پرهیز کنید. طبق قوانین فدرال، درخواست کارفرمایان برای اثبات صلاحیت شما برای کار در ایالات متحده تا بعد از ارائه پیشنهاد کار غیرقانونی است.

در نوشتن آدرس محل سکونتتان نیز هوشیار باشید. نباید آدرس محل سکونت را دقیق و همراه با جزیئات بنویسید. نوشتن شهر محل سکونتتان همراه با Zip کد کافی است. برای مثال Peoria, AZ 85345

اگر در یک کلانشهر زندگی می‌کنید می‌توانید نام منطقه را هم در رزومه بنویسید برای مثال: e.g. Lower Manhattan, New York, NY 10011

مصاحبه کاری

همه چیز درباره مصاحبه کاری

بعد از ارسال رزومه و کاورلتر برای مجموعه یا شرکت مورد نظر باید منتظر بمانید تا جواب بررسی برای شما ارسال شود. در صورتی که رزومه شما مورد قبول واقع شود به مرحله بعد یعنی مصاحبه کاری می‌روید. مصاحبه کاری می‌تواند برای خیلی از افراد نگران کننده باشد برای همین اولین کاری که باید بکنید حفظ آرامش است. در ادامه برای اینکه بتوانید برای مصاحبه کاری آماده شوید، به بررسی مواردی خواهیم پرداخت که می‌تواند شما را در این راه یاری کند.

زبان انگلیسی را یاد بگیرید

اکثر افرادی که به کشورهای خارجی زبان مهاجرت می‌کنند آشنایی نسبی نسبت به زبان این کشورها دارند با این حال وقتی صحبت از کار کردن می‌شود، شرایط کمی متفاوت است. مطمئنا کارفرمایان دوست ندارند افرادی را استخدام کنند که در برقراری ارتباط مشکل دارند. به همین دلیل بهتر است که به محض ورود به خاک آمریکا به سراغ یادگیری کامل زبان محاوره‌ای بروید؛ سعی کند با جامعه درگیر شوید، در جلسات مختلف شرکت کنید و با افرادی ارتباط بگیرید که انگلیسی زبان مادری‌شان باشد.

اعتماد به نفس، اعتماد به نفس و باز هم اعتماد به نفس

شاید یکی از بزرگترین مشکلاتی که ایرانی‌ها به هنگام پیدا کردن کار با آن دست و پنجه نرم می‌کنند همین تفاوت‌های فرهنگی باشد. در ایران شاید برای مصاحبه نیاز باشد کمی فروتن و افتاده باشید تا بتوانید موقعیت شغلی که می‌خواهید را به دست بیاورید. در آمریکا اما اصلا اینطور نیست یکی از مواردی که کارفرمایان به آن دقت می‌کنند اعتماد به نفس اطمینان خاطر شما نسبت به مهارت‌های شما است. پس اعتماد به نفس خود را حفظ کنید؛ البته مراقب باشید که این اعتماد به نفس به غرور کاذب بدل نشود.

با دقت توضیحات مربوط به موقعیت شغلی را مطالعه کنید

با دقت توضیحات مربوط به موقعیت شغلی را مطالعه کنید​

درخواست کار را چه از روزنامه پیدا کرده باشید، چه از داخل سایت‌های کاریابی همیشه توضیحاتی در رابطه با موقعیت شغلی وجود دارد. اگر از آن دسته افرادی هستید که توضیحات را خیلی سریع رد می‌کنید، بهتر است برگردید و یک بار با دقت تمام توضیحات شغل آگهی شده را مطالعه کنید. هر چه بیشتر با جزئیات شغلی که می‌خواهید برای آن درخواست دهید آشنا شوید بهتر می‌توانید خود را برای مصاحبه آماده کنید.

قبل از مصاحبه از خود بپرسید چرا برای این موقعیت شغلی درخواست داده‌اید

قبل از مصاحبه از خود بپرسید چرا برای این موقعیت شغلی درخواست داده‌اید​

قبل از اینکه برای مصاحبه حضوری بروید از خود بپرسید چرا برای این موقعیت شغلی درخواست داده‌اید؟ چه ویژگی‌ها و مهارت‌هایی دارید که به شما در این موقعیت شغلی کمک خواهد کرد؟ هر چه پاسخ‌های شفاف‌تر و صادقانه‌تری به این سوال‌ها بدهید، راحت‌تر می‌توانید مصاحبه کاری را پشت سر بگذارید.

تا جای ممکن راجع به شرکت یا مجموعه مورد نظر تحقیق کنید

تا جای ممکن راجع به شرکت یا مجموعه مورد نظر تحقیق کنید​

شما به خوبی می‌دانید به دنبال چه چیزی هستید و مهارت‌های خودتان را به خوبی می‌شناسید! حالا وقت آن رسیده تا بفهمیم شرکت یا مجموعه‌ای که قرار است در آن مشغول به کار شوید به دنبال چه چیزی است و چه ویژگی‌هایی دارد. هر چه بیشتر با نقش شرکت، فعالیت‌های آن و ویژگی‌هایی که دارد آشنا شوید مصاحبه کاری برای شما راحت‌تر خواهد شد.

خود را برای سوال‌های معمول مصاحبه آماده کنید

سوال‌هایی وجود دارند که تقریبا در تمام مصاحبه‌های کاری پرسیده می‌شوند. آماده بودن برای پاسخ به چنین سوال‌هایی به شما کمک می‌کند تا در مصاحبه همه چیز را تحت کنترل داشته باشید و اعتماد به نفس خود را بالا ببرید. چندین مورد از این سوال‌ها را برای شما لیست کرده‌ایم که می‌توانید از آنها استفاده کنید.

  • بیشتر راجع به خود توضیح دهید...
  • چرا دوست دارید برای این شرکت/مجموعه کار کنید؟
  • چرا به این شغل نیاز دارید؟
  • چرا باید بین تمام افرادی که برای این موقعیت درخواست داده‌اند شما را انتخاب کنیم؟
  • نقات قوت شما چیست؟
  • با استخدام شما چه چیزی به شرکت اضافه می‌شود؟
  • نقاط ضعف شما چیست؟

زبان بدن را فراموش نکنید!

زبان بدن را فراموش نکنید!​

نکته‌ای که شاید خیلی از افراد از آن غافل شوند، اهمیت زبان بدن است. سعی کنید قبل از مصاحبه کمی راجع به زبان بدن تحقیق کنید. صد البته لازم نیست برای هر مصاحبه این کار را انجام دهید اما داشتن دانش نسبی نسبت به زبان بدن می‌تواند احتمال استخدام شدن شما را تا حد بسیار زیادی بالا ببرد.

سوال بپرسید!

سوال بپرسید!​

درست شنیدید! قرار نیست همه سوال‌های مصاحبه کاری را کارفرما یا فرد مصاحبه کننده بپرسد. شما نیز می‌توانید سوال‌هایی در رابطه با موقعیت شغلی درخواستی یا شرکت/مجموعه طرح کنید. با پرسیدن چند سوال درباره محیط کار، بهترین کارمندان شرکت و … می‌توانید به فرد مصاحبه کننده نشان دهید که فقط برای پاسخ دادن به این جلسه نیامده‌اید و کاری که قرار است انجام دهید برای شما از اهمیت خاصی برخوردار است.

بعدی 10 تا از پر درآمدترین شغل‌ها در آمریکا که نیاز به مدرک دانشگاهی ندارند. قبلی چه‌طور به عنوان یک راننده اوبر در آمریکا مشغول به کار شویم؟

پربازدید ترین ها

زندگی در نیویورک؛ شهری به وسعت جهان
لس‌آنجلس شهر ایرانیان آمریکا و وضعیت زندگی در این شهر
Notarization، راهنمای کامل ترجمه و ثبت رسمی اسناد در آمریکا (همراه با معرفی 5 وب‌سایت معتبر برای ثبت قانونی اسناد)
زندگی در لاس وگاس، شهر پیک و آس! (از وضعیت محله‌های مختلف وگاس تا بازار کار و هزینه‌های زندگی در آن)
آنچه که باید از قوانین کار در آمریکا بدانید (حداقل دستمزد، قوانین مربوط به مرخصی و بازنشستگی)
صفر تا صد خرید و اجاره خانه در آمریکا

نوشته های تازه

زندگی در نیویورک؛ شهری به وسعت جهان
زندگی در سیاتل
سیاتل و دردسرهای زندگی در این شهر
Notarization یا ثبت اسناد در آمریکا
Notarization، راهنمای کامل ترجمه و ثبت رسمی اسناد در آمریکا (همراه با معرفی 5 وب‌سایت معتبر برای ثبت قانونی اسناد)
کالیفرنیا
هر آنچه باید در رابطه با زندگی در کالیفرنیا بدانید
شرایط زندگی در لس‌آنجلس
لس‌آنجلس شهر ایرانیان آمریکا و وضعیت زندگی در این شهر
ُسیر تا پیاز پرداخت مالیات در آمریکا
سیر تا پیاز پرداخت مالیات در آمریکا
traffic ticket in usa
مهمترین قوانین، تخلفات و جرایم رانندگی در آمریکا و نحوه مواجهه با آن‌ها
مهمترین قوانین کار در آمریکا
آنچه که باید از قوانین کار در آمریکا بدانید (حداقل دستمزد، قوانین مربوط به مرخصی و بازنشستگی)
اولین قدم‌ها بعد از مهاجرت به آمریکا
اولین کارهایی که پس از مهاجرت به آمریکا باید انجام دهید!
زندگی در لاس وگاس، شهر پیک و آس!
زندگی در لاس وگاس، شهر پیک و آس! (از وضعیت محله‌های مختلف وگاس تا بازار کار و هزینه‌های زندگی در آن)

هر آنچه نیاز دارید...

  • حساب کاربری

بیشتر بخوانید :)

  • مالی و سرمایه گذاری
    • خدمات بانکی
    • بورس
    • ارزهای دیجیتال
  • کسب و کار
  • شهرها و ایالت‌ها
  • دسته بندی نشده
  • دانستنی‌های زندگی در آمریکا
  • تحصیل در آمریکا
Search

یک روز از روزبرد را از دست ندهید!

Facebook Twitter Instagram

تمامی حقوق وب سایت برای روزبرد محفوظ می باشد

WhatsApp us